Identifieringslista för stänger

9 mm stänger

DAC featherlite NSL 9 mm (2008 - nuvarande)

Guldfärgad stång med 8.2 mm silverfärgad skarvhylsa. På insidan av skarvhylsan finns en bronsfärgad innerhylsa som sticker ut ca 1 mm utanför kanten. Stången är vidare i ändarna än på mitten, vilket syns på en mjuk övergång ca 35 mm från stångänden, där stångens diameter är 9.5 mm (markerad här med svarta pilar). Texten på stången är vit, som kan ses till höger.

DAC Featherlite SL 9 mm (2003 - 2008)

Guldfärgad stång med en 8 mm silverfärgad skarvhylsa. På insidan av skarvhylsan finns en svart innerhylsa som sticker ut ca 1 mm utanför kanten, som kan ses till höger. Den yttre diametern är lika längs hela stången.

Anjan, Anjan GT & Rogen stänger

2017 ändrade vi designen på Anjan, Anjan GT och Rogen, så de nu har samma DAC featherlite NSL stänger som våra övriga tältmodeller. Före 2017 hade Anjan, Anjan GT och Rogen DAC featherlite NSL 9 mm stänger med "låsande ändplugg".


10 mm stänger

DAC featherlite NSL 10.2 mm (2008 - nuvarande)

En stång i grå/grön färg med 9.8 mm silverfärgad skarvhylsa. På insidan av skarvhylsan finns en blå innerhylsa som sticker ut ca 1 mm utanför kanten. Stången är vidare i ändarna än på mitten, vilket syns på de mjuka övergångarna ca 35 mm från stångändarna, där stångens diameter är 11 mm (markerad här med svarta pilar). Texten på stången är vit, som kan ses till höger.

DAC featherlite SL 10 mm (2003 - 2008)

En stång i grå/grön färg med en 8.5 mm silverfärgad skarvhylsa. På insidan av skarvhylsan finns en svart innerhylsa som sticker ut ca 1 mm utanför kanten, som kan ses till höger. Den yttre diametern är lika längs hela stången.


11 mm stänger

DAC 11 mm (2008 - nuvarande)

En stång i svart färg med en silverfärgad skarvhylsa. Skarvhylsans diameter är 9.5 mm. Stångens yttre diameter är lika längs hela stången. Dessa stänger användes i Atlasmodellerna fram till 2013. De används nu endast i Atlas absider.


17 mm stänger

DAC 16.8 mm (2013 - nuvarande)

En stång i grå/siver färg med en silverfärgad skarvhylsa. Skarvhylsans diameter är 15.5 mm. Stångens yttre diameter är lika längs hela stången. Dessa stänger används i Atlasmodellerna, samt Stalon XL.


Äldre stänger

Om inte dina stänger matchar någon av dessa beskrivningar så är de av en typ vi använde före 2003. Vi lagerhåller inte längre segment till dessa stänger. Om du behöver byta ut ett segment i en äldre stång så måste du köpa en ny stång i rätt längd.


Frågor?

Kontakta oss gärna om du är osäker på vilken typ av stänger du har, eller vilken typ du behöver så ska vi hjälpa dig på bästa sätt.