Vårnyhetsbrev


Mesh Tent 1

Mångsidigt lättviktsmyggskydd för den minimalistiska solovandraren.

Vårt Mesh Tent 1 är nu tillgängligt! Oavsett om det gäller att slippa mygg i skogslandet, knott och småflugor på fjället, eller andra bitande insekter i öppen terräng, ger Mesh Tent 1 med sina myggnätsväggar och sitt insydda golv fullt skydd mot både flygande och markkrypande insekter, men också mot ormar och annat som rör sig på marken. Se nedanstående video för mer information eller besök vår hemsida.


Mesh Tent 1 och Tarp 5:

Ett mycket bra val för de som önskar det absolut lättaste skyddet i varmt klimat.

Kombinerar man Mesh Tent 1 med vår Tarp 5 får man ett mycket lätt (730 gram) och mångsidigt skydd mot regn som samtidigt skyddar mot insekter. Beroende på hur den är uppsatt kan Tarp 5 ge skydd mot såväl lätt duggregn som hårt regn.


Rätt tält för vårsäsongen

Vilken typ av vårväder kan du förvänta dig?

Anjan GT

För somliga kan våren betyda varma dagar och kalla nätter, och kanske en del regn. Anjan GT i vår Yellow Label serie är imponerande lätt, rymligt och luftigt ─ perfekt för de snöfria vårturerna.

Akto & Unna

För andra är våren absolut inte snöfri. Akto och Unna i vår Red Label serie är utmärkta solotält för alla årstider, och lika väl lämpade för soliga turer som de är när vårens snöbyar blåser på.


Ännu inte riktigt färdig med vintern?

Hilleberg Outdoor Akademins vintertur.

Våra Hilleberg Outdoor Akademier, som hålls i norra Sveriges fjällvärld, är bra och roliga sätt för våra återförsäljarkollegor att få praktisk erfarenhet av våra tält, och att lära känna oss, under alla slags förhållanden. Vår senaste akademi var en vinterskidtur med dagar av både solsken och snöstorm, mycket kallt väder, och en hel massa roligt!Har du vår Tälthandbok 2018?

Beställ en nu för att få mer information om våra tält, eller ladda ned den på nätet.


Outlet Produkter

Glöm inte att kolla vår outletsida, där du finner visningstält och tält som är lätt begagnade eller har små skönhetsfel.